Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2010 09:08 - Революционни цигари без дим - Zero Style Mint," Japan Tobacco
Автор: addacosmetics Категория: Новини   
Прочетен: 3206 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.06.2010 09:11


image Последно понеделник, Japan Tobacco Ко, Водещата компания за цигари в Япония въведе изцяло нов вид на тютюневото изделие, цигара, която не излъчва никакъв дим, и предлага на пушачите възможност да получите никотин, без да излагат околните на пасивно пушене. Последната новост, която е наречена "Zero Style Mint" включва дълъг и тънък стик наподобяващ цигара с място за касета, съдържаща тютюневите листа. Когато потребителя използва тази цигара той получава аромат на тютюн и ментол, но без опастния тютюнев дим. "Zero Стил мента," се продава за 300 йени (само $ 3.2).
Сега новите цигари се продават само в Токио, обаче, базирайки се на огромния интерес, компанията взе решение продажбите на бездимни цигари да стартира в цялата страна.
Много е вероятно новият продукт да стане бестселър в страната, като се има предвид, че пушенето  е изключително широко разпространен навик в Япония (особено сред мъжете). В момента Япония пушачите представляват 36.8% от мъжкото население, определени от 40 процента преди десетилетие. Японското правителство наскоро въведе забрана за пушене на обществени места. Що се отнася до най-новият продукт "Zero Stilе  Mint", пушачите изразиха интереса си от този иновационен продукт. "Продажбата им  нарастват бързо. Много хора дойдоха и купиха няколко пакета наведнъж ", призна Daito Kawaguchi, управител на магазин за цигари в центъра на .Токио  "Тъй като Japan Tobacco обявиха старта на тези цигари, много хора питаха за тях". И все пак, не е ясно дали тези продукти могат да бъдат законно, използвани на обществени места, и  реакциите на най-голямата авиокомпания на Япония , както и на  железопътните компании за използването на бездимни цигари са смесени. В Токио пушенето е забранено в закрити заведения, както и натротоари, обаче бездимни цигари няма да бъдат обхванати от забраната, тъй като няма вторичния тютюнев дим  опасен за други хора. Така че, потребителите на бездимни цигари ще няма да бъдят глабявани. Дори Канагава, известен за стриктната си срещу тютюнопушенето политика, признава, че бездимни цигари ще бъде разрешени и няма да се  глобяват техните потребители. За разлика от тези, които попадат в обхвата на тютюнопушенето на конвенционалните цигари са за непушачи места лицето глоби от 2000 йени ($ 25)


Тагове:   ново,   Japan,   zero,   глоба,   Mentha,   тютюнопушене,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: addacosmetics
Категория: Бизнес
Прочетен: 91398
Постинги: 12
Коментари: 50
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930